Sit Natura 2000 Campia Crisurilor

BackOffice Tools
Vineri, 14 Septembrie 2012 08:40

Conferinţa de prezentare a rezultatelor proiectului În 14 - 15 Septembrie 2012, ora 10,00 la Hotel Criș, Chișineu Criș

Asociaţia pentru Promovarea Valorilor Naturale şi Culturale ale Banatului şi Crişanei ”Excelsior”, custodele ariei protejate de interes comunitar ROSPA0015 Câmpia Crișului Alb și Crișului Negru (sit Natura 2000), are onoarea să vă invite la Conferinţa de prezentare a ezultatelor proiectului În 14 - 15 Septembrie 2012, ora 10,00 la Hotel Criș, Chișineu Criș desfășurată în cadrul proiectului ”Studiul speciilor şi habitatelor de interes comunitar şi promovarea SPA Câmpia Crişului Alb şi Crişului Negru”, finanţat din Programul Operaţional Sectorial ”Mediu” – Axa 4 ”Implementarea măsurilor adecvate de management pentru arii protejate”.

Scopul principal al conferinţei este de a comunica rezultatele obţinute în urma implementării, utilitatea acestora şi modul de accesare de către persoanele interesate. Se vor sublinia cu precădere rezultatele obţinute în privinţa speciilor şi habitatelor comunitare identificate şi cartografiate, măsurile de conservare impuse şi eventualele interacţiuni ale acestora din urmă cu activităţile economice şi sociale din zonă.

În prima zi se vor comunica în plen rezultatele proiectului. De asemenea, se vor prezenta puncte de vedere ale colaboratorilor din proiect şi a celor mai interesași factori cu privire la condiţionalităţile siturilor Natura 2000, urmând discuţii libere pe tema rezultatelor proiectului şi a măsurilor ce se impun pentru conservarea speciilor şi managementul ulterior al sitului Natura 2000.

A doua zi se va desfăşura o vizită tematică a sitului Natura 2000 în care vor fi prezentate rezultatele cele mai semnificative ale proiectului, respectiv zonele sensibile pentru administrarea ulterioară a sitului, în scopul conştientizării autorităţilor publice şi factorilor locali cu necesităţile de management şi măsurile ce se impun pentru conservarea habitatelor şi speciilor.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră până în 06.09.2012.
Pentru confirmări, detalii și informaţii suplimentare privind Campania de conștientizare vă rugăm să ne contactaţi la tel. 0257 270817 sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Vă așteptăm!
Președinte
Mihai Pascu

Evenimente Culturale

Sondaj

Nominalizati o specie emblematica din Campia Crisurilor?

Statistici


Vzitatori astazi:9
Vzitatori ieri:15
Vzitatori total:107572
Maxim de vizitatoris:2012-04-26